LIFE RN

IMG_6368

Life updates, ya’ll. // За жизнь.

Hello, my favorite people of the Internet!

As per usual I hope you guys are doing great, and I’m here to deliver some updates on my uneventful life.

First things first, I’m done with my exams! Straight As only, and I’m feeling good. Never been about the grades, but there’s something that lights up in me when I excel. Sounds like a rap, but boy is it true. Now I’m officially free from anything university-related. That is, until September. War never ends.

Second things are no less interesting than the first ones, but I mean… I am a (usually depressive) part of a very strong team of people who work in the field of social media marketing, have been for a while, actually. With other wonderful human beings we’ve launched an educational course for those interested in working in said social media marketing field. Not sure if my foreign readers are interested, I’ll just say I’m excited about this.

Third things… Well, you get the idea. This past week I’ve been going strong on clean eating, did three runs (including 5K with my special someone) and went kickboxing, twice. I believe it actually killed me a little, and I honestly felt so attacked by my trainer, like, geez get a life. I’m being sarcastic, of course, kickboxing, despite kicking my ass, is amazing and I’m thankful to all those people who are tolerating me now that it is in my life (beginning with everyone who’s listening to me nagging and ending with said trainer).

Also, I think it’s like 12 days until I go on vacation and I am so excited because I’m very, VERY tired and I really need a break. I’m sooo looking forward to going to Spain and listening to Depeche Mode and seeing my Jenny, and Katya, and Dasha etc. etc. etc.

Stay lit, people

x


Всем суббота, ребзя!

Я, как и всегда, надеюсь, что у вас все в порядке. И по славной традиции периодически рассказываю, что у меня происходит в жизни.

Во-первых, я закончила свой первый год обучения в МГУ. На все пятерки, что очень греет душу. Я никогда особо не гонялась за оценками, но самолюбие такой итог очень тешит. Что радует больше всего – никакой учебы! По крайней мере, до сентября.

Во-вторых, – и это не менее интересно, чем во-первых, – я уже какое-то (долгое) время работаю в команде агентства рекомендательного маркетинга Belong. И недавно вместе с другими прекрасными девушками из нашего агентства мы запустили образовательный курс для всех желающих работать в SMM. Все подробности можно узнать на сайте. Приходите – я буду читать блок “текст”, например. И ещё я очень рада, что мы делаем это. Круто же!

Ну и в-третьих, я продолжаю придерживаться здорового образа жизни. Все еще стараюсь питаться правильно (и у меня получается). На этой неделе было три пробежки (включая сегодняшнюю, 5К вместе с Рустамом) и две тренировки по кикбоксингу, где меня конкретно уделывали, и я вот уже со вторника хожу крабиком. Но как же это здорово; на следующей неделе я снова в зал.

И по-моему, осталось 12 дней до отпуска, что меня радует, потому что я уже очень давно не отдыхала. С нетерпением жду наш самолет в Испанию, выступление Depeche Mode, а ещё встречу с Женей, Катей, Дашей… Счастье, товарищи!

Не теряйтесь

х

Share:

Leave a Reply